Έχετε δει τις “Ευκαιρίες”; Θα τις βρείτε και στο Menu σας. Εκεί βλέπετε τα τοπ προϊόντα σε τζίρο του τελευταίου μήνα που ΔΕΝ δουλεύετε εσείς.

Στις 30/06/22 – 01/07/22 έχουμε απογραφή. Οι παραγγελίες που θα λάβουμε 30 Ιουνίου και 01 Ιουλίου θα εκτελεστούν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Λόγω των αλλεπάλληλων lockdowns στην Κίνα, βλέπουμε συνέχεια τα Minimum Build Quantities να ανεβαίνουν και τις παραγωγές να καθυστερούν για 1+ μήνες λόγω ανεπάρκειας πρώτων υλών. Επίσης λόγω της αύξησης του δολαρίου και της δυσκολίας στην παραγωγή είδαμε και τις πρώτες αυξήσεις τιμών μετά από μήνες παρόλη την πτώση στη ζήτηση.

Η Olympus προχωρά σε αύξηση τιμών σχεδόν σε όλα τα προϊόντα από 1η Ιουλίου (μηχανές, φακοί, κιάλια). Μέσα στον Ιούνιο, μπορείτε να παραγγείλετε και προϊόντα που δεν έχουμε με την παλιά τιμή. Αν δουλεύετε φωτογραφικές μηχανές καλό είναι να ρίξετε μια ματιά μήπως θέλετε να στοκάρετε στις παλιές τιμές.

Σε αυτό το χώρο μπορείτε πλέον να δείτε Live το στοκ μας, να περάσετε παραγγελίες και να δείτε τις τιμές σας καθώς και XML με τα προϊόντα μας.

Δεν αρκεί όμως να κάνετε λογαριασμό, πρέπει να σας συνδέσουμε και με το ΑΦΜ σας. Αν θέλετε καλέστε μας στο 210 68 56 000 ή στείλτε μας mail για να σας βοηθήσουμε βήμα-βήμα.

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

TOP SELLER ΠΡΟΪΟΝΤΑ