Έχετε δει τις “Ευκαιρίες”; Θα τις βρείτε και στο Menu σας. Εκεί βλέπετε τα τοπ προϊόντα σε τζίρο του τελευταίου μήνα που ΔΕΝ δουλεύετε εσείς.

Οι προσφορές Black Friday ισχύουν μέχρι 30 Νοεμβρίου, με εξαίρεση τα προϊόντα που τελείωσαν (αν ξαναέρθουν νέα το Δεκέμβριο, δεν θα κρατήσουμε φτηνά Backorders).

Κάναμε κάποιες μικροαλλαγές σε όλα τα Feeds. Αλλάξαμε κάποιους ελληνικούς τίτλους σε αγγλικούς, (π.χ. από “φόρος ανακύκλωσης” σε “recycling fee”). Και κάποιους όρους στα αγγλικά, (π.χ. από “Άμεσα Διαθέσιμο” σε “Available”). Φροντίσαμε όλες οι αξίες να είναι με κόμμα και μόνο 2 δεκαδικά στα 3 από τα 4 feeds. Εξαίρεση αποτελεί το csv όπου τα δεκαδικά είναι σε τελείες αντί για κόμμα. Τέλος αφαιρέθηκε από XML και csv η στήλη shortdesc μια και δεν χρησιμοποιούνταν.

Σε αυτό το χώρο μπορείτε πλέον να δείτε Live το στοκ μας, να περάσετε παραγγελίες και να δείτε τις τιμές σας καθώς και XML με τα προϊόντα μας.

Δεν αρκεί όμως να κάνετε λογαριασμό, πρέπει να σας συνδέσουμε και με το ΑΦΜ σας. Αν θέλετε καλέστε μας στο 210 68 56 000 ή στείλτε μας mail για να σας βοηθήσουμε βήμα-βήμα.

END OF LIFE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

TOP SELLER ΠΡΟΪΟΝΤΑ